Освоил милиони и од шок си го заборавил сопственото име и презиме

Освоил милиони и од шок си го заборавил сопственото име и презиме
15.04.18   14:42

Прочитано : 1,034

Print This Article

Најголемата сума на пари која е освоена во Њу Џерси ја добил 41-годишниот Ричард Вол на лотаријата „Мега Милиони“ во март. Тој освои сума од 533 милиони долари, на што не се надевал ни во најлудиот сон.

  Категории:
view more articles

Актуелно