Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“

Опасноста од пожарот во Нотр Дам е неутрализирана, постои сомневање како ќе „преживее“
16.04.19   09:38

Прочитано : 97

Print This Article

– Денеска претпладне ќе имаме средба со архитекти и експерти во обид да се анализира дали структурата е стабилна и дали пожарникарите може да влезат внатре, за да ја продолжат својата работа, изјави тој.

Нунес соопшти дека огнот „е под контрола, но не е целосно изгаснат“.

– Причината за пожарот се уште не е позната, нагласи Нунес

  Категории: