Оливер Спасовски: Крај на дивите трки и побезбедни скопски улици

Оливер Спасовски: Крај на дивите трки и побезбедни скопски улици
16.07.17   13:33

Прочитано : 1,694

Print This Article

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, преку твитер најави крај на дивите трки и побезбедни скопски улици.

 

  Категории: