Од чистачка до директорка: Откриј како чистачката научила течно да зборува англиски за 14 дена

Од чистачка до директорка: Откриј како чистачката научила течно да зборува англиски за 14 дена
15.04.19   08:03

Прочитано : 1,173

Print This Article

Приказната на Марина Видовска, извршен директор на една од најголемите компании во Македонија, навистина остава без здив. Марина со години работела како чистачка, а потоа нејзиниот живот се променил целосно. Благодарение на неверојатниот метод на Аaрон Стоун го совлада странскиот јазик без никакви проблеми и тоа за само две недели.

На повеќето за тоа би им биле потребни години, но Марина успеа многу брзо. Одличното познавање на странски јазик ѝ отвори многу врати кон успехот. Странските јазици отсекогаш биле одраз на високото образование, затоа Марина денес пишува историја со својата компанија.

Затоа и ти мора да направиш некои промени во својот секојдневен живот. Сега и ти можеш да совладаш странски јазик без било какви проблеми и како Марина да ги оствариш своите најголеми соништа. Решението за твојот успех е во овој неверојатен метод. Не го троши својот талент, нека ти се восхитуваат.

Брзо и забавно учење на странски јазик

Сите велат дека е тешко? Не е! Кога се работи за учење на странски јазик, талентот не е клучен. Се разбира, постојат луѓе кои се повеќе талентирани за учење странски јазици. Но, не е само нивниот мозок создаден за тоа. Вашиот мозок, како и мозокот на сите луѓе, функционира така што постојано се прилагодува и учи.

И затоа кај учењето не е важен само талентот, поважно е нешто друго. Кај учењето на странски јазици најважна е волјата, а потоа и соодветен метод. Затоа што без соодветен метод нема да можете да се мрднете од почетокот. Ќе бидете во место и нема да можете да постигнете нормална комуникација.

Но, ако го имате соодветниот метод, а методот на Аaрон Стоун е тоа, тогаш сте на вистинскиот пат. Тој ќе ви овозможи без проблеми да совладате странски јазик и тоа во рок од само 2 недели. Тоа е брз, забавен, ефективен и динамичен. Повеќе нема да морате да кршите јазик во разговор со странци. Летувањата во странски земји повеќе нема да бидат проблем.

Зошто одредени методи на учење на странски јазици не функционираат?

Конвенционалните методи на учење на странски јазик го прават учењето многу потешко. Тие никако не будат желба во вас да го научите тој јазик. Водат до тоа да се сомневаш својот талент. Што може сериозно да ја поткопа вашата самодоверба.

Покрај тоа, во училиштата и на различните курсеви, не ве учат јазик, ниту како да го разберете и сфатите, туку ве учат за јазикот. Тоа воопшто не е цел. Ниту, пак, ве охрабруваат и поттикнуваат да комуницирате со странци. Па затоа имате блокада кога треба да зборувате на странски јазик. Зборовите слабо ти текнуваат, а склопувањето на реченица станува вистинска наука.

Исто така, многумина ве уверуваат дека никогаш нема да го совладате странскиот јазик, ако не живеете во тоа говорно подрачје. Но, со правилен пристап и добри методи, сè е можно. Не дозволувајте тие луѓе и погрешни методи да ја убијат желбата и волјата за учење, бидејќи решението навистина постои и веќе е овде. Решението кое ќе ви помогне да научите и да зборувате странски јазик без никаков напор.

За која метода станува збор?

Во морето на бројни методи за учење на странски јазик, методот на Аaрон Стоун исплива на врвот. Ова е метод кој ќе ви помогне да совладате странски јазик во рок од 2 недели.

Особено е развиена за луѓе кои го ценат своето време. Ако сакате да научите странски јазик, не трошете време на разни учебници, бидејќи нема да го најдете овој метод во нив. Тие учебници не се дизајнирани со цел брзо да научите странски јазик.

За разлика од нив, методот на Аaрон Стоун е дизајниран да влијае на вашиот мозок лесно да памети сѐ што е потребно. Зборовите ќе почнат да се поврзуваат без никакви проблеми, а вие без проблем ќе го совладате странскиот јазик за момент.

Како изгледа формулата на Аaрон за автоматско учење на јазик?

Аaрон Стоун својата 2-недела формула за автоматско учење странски јазик ја нарече Pingulingo . Тоа е единствената книга која ја подобрува и забрзува меморијата благодарение на 100%-ната употребата на вашите вродени ментални способности.

Конвенционалните методи на учење на јазикот го активираат само делот од капацитетот на вашиот мозок да памти и да создава асоцијации. По правило, тие не ги поддржуваат когнитивните процеси, бидејќи активираат само мал дел од мозочните структури. Книгата Pingulingo функционира поинаку.. Користи 100% од капацитетот кој го имате, но кој “дреме” во вашата потсвест.

За време на памтењето на нови зборови, 2-неделната формула за автоматско учење на странски јазици Pingulingo истовремено ја активира десната и левата половина на мозокот. Текстот ја активира левата половина, додека сликата ја активирана десната. Целиот мозок работи пет пати поефикасно од вообичаеното. Ова води кон зголемување на когнитивните способности, способноста да се запаметат нови зборови и нивно поврзување со македонски еквиваленти. Овие асоцијации се толку моќни и длабоко втиснати во меморијата што вашиот мозок речиси автоматски учи нови зборови.

Како се користи оваа 2 неделна метода?

Сите лекции се дизајнирани на посебен начин за да може мозокот да работи побрзо и поефикасно. Лекциите се организирани по секции. Функционираат на принципот – најпрво го гледате зборот па потоа добивате објаснување, што се покажа како исклучително ефикасно.

По првиот ден од читањето на книгата Pingulingo ќе усвоите околу 200 нови зборови. По една недела ќе забележите значајна разлика во својот вокабулар. Ќе стане побогат и поразновиден. По 2 недели, се губи менталната блокада која ве спречува да зборувате на друг јазик и можете слободно да комуницирате без никакви проблеми.

По еден месец, ќе знаете англиски јазик како да го учите со години. Не трошете време на бескорисни повеќемесечни курсеви и приватни часови, едноставно нарачајте Pingulingo. Оваа книга е погодна за секого, и воедно е многу едноставна и лесна за употреба.

Единствена можност за сите читатели

Учењето на странски јазик никогаш не било полесно и поинтересно. Благодарение на книгата Pingulingo за само 2 недели ќе го совладате странскиот јазик. Искористете ја оваа неповторлива понуда и нарачајте Pingulingo со попуст од 50%.

Сепак, тоа не е сè, овој неверојатен производ доаѓа со посебна гаранција од Аaрон Стоун. Тоа е 44 дневна гаранција за враќање на парите. Без прашања ги добивате парите назад. Едноставно немате што да изгубите, а може да добиете многу. Само нарачајте и започнете со учење.

Важно известување: понудата е временски ограничена, а поради пристапната цена на производот залихите брзо се трошат! Побрзај!

комерцијална објава

  Категории: