Обрадовиќ: Вучиќ избега низ тунел

Обрадовиќ: Вучиќ избега низ тунел
17.03.19   16:43

Прочитано : 3,619

Print This Article

Водачот на Двери, Бошко Обрадовиќ, кој исто така е и пратеник во Собранието, објави дека претседателот Вучиќ избегал од зградата на претседателството, пренесува Србијаданас.

Граѓаните формираа круг околу зградата за да го спречат претседателот да го напушти претседателството, но тој сепак избегал.

Борис Тадиќ кој рече дека, како што знае, Вучиќ има информации за таен премин.

Како поранешен претседател знам дека постои таен премин во Собранието, Вучиќ избега од таму! – изјави Тадиќ.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести