Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец

Ноќна полициска акција во Сарај, Студеничани и Грчец
11.09.19   23:56

Прочитано : 2,904

Print This Article

Голема полициска акција вечерва се спроведува во подрачјето на Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани.

Како што дознава Алсат, во акциите учествуваат припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести