Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ со сочувство до семејствата на загинатите

Независната пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ со сочувство до семејствата на загинатите
14.02.19   11:26

Прочитано : 19

Print This Article

Почитувани,

Со неверување и длабоко жалење ја примивме веста за автобуската трагедија кај село Ласкарци.

Праќаме искрено сочувство до семејствата, блиските на сите загинати и колегата пратеник.

Нема зборови за утеха, се молиме за нивен спокој.

Се надеваме дека повредените ќе се опорават брзо.

Да не се повтори.

Независна пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ

  Категории: