Некој со коктел на плажа – Слоновите во скопската зоолошка се ладат со црево

Некој со коктел на плажа – Слоновите во скопската зоолошка се ладат со црево
13.08.19   20:55

Прочитано : 485

Print This Article
slonovi

1ТВ во Скопската зоолошка градина. Во прилогот на Зоран Василевски – Фаци погледнете како слоновите се справуваат со горештините кои деновиве го зафатија главниот град:

  Категории: