Недев европски шампион во кати и фукуго

Недев европски шампион во кати и фукуго
16.09.18   20:16

Прочитано : 172

Print This Article

Недев европски шампион во кати и фукуго

Дејан Недев стана двократен европски шампион во дисциплините кати и фукуго на 33-от Европски шампионат во традиционално карате што се одржува во Белград, Србија.

Недев ги одбрани европските титули од минатиот Европски шампионат што во 2016 година се одржа во Крањска Гора, Словенија.

Јадранка Недева освои сребрен медал во кати за сениорки.

  Категории: