На бездомник му ја блокирале сметката за болното дете поради неплатена радиодифузна такса

На бездомник му ја блокирале сметката за болното дете поради неплатена радиодифузна такса
4.10.15   18:17

Прочитано : 1,377

Print This Article

На лице што со години е сместено во прифатниот центар за бездомни лица Чичино Село во Сарај, Управата за јавни приходи му блокирала сметка за неплатена радиодифузна такса, објави „Вест“.

mtv mrtv

Ај што со години ова раселено лице живее по прифатни центри и нема никакви приходи, уште поапсурдно е што долгот од околу 6.000 денари се води на стан во друг град, кој бил продаден пред 15 години, пишува весникот.

  Категории: