Младен Бодалец за „Ексклузив“: Секогаш кога свириме во Македонија сме добро прифатени! (ВИДЕО)

Младен Бодалец за „Ексклузив“: Секогаш кога свириме во Македонија сме добро прифатени! (ВИДЕО)
17.04.19   15:56

Прочитано : 89

Print This Article
Capture

Легендарната екс-ју група, Прљаво Казалиште овој викенд после подолго време одржаа концерт во Скопје, а се пофалија и дека прославуваат 40-години постоење.

Зоран Василевски зборуваше со Младен Бодалец, фронтменот на култниот рок бенд, кој раскажа за неговите хитови, но и за незгодата во Прилеп.

  Категории: