Мицковски за референдумот: Секој граѓанин да постапи според сопственото убедување

Мицковски за референдумот: Секој граѓанин да постапи според сопственото убедување
11.09.18   23:36

Прочитано : 940

Print This Article

-По одржаните состаноци со централниот и извршен комитет и со став дека договорот со Грција е неприфатлив за нас одлучивме секој граѓанин да постапи според сопственото убедување. Секоја индивидуа со сопствениот морал и совест да донесе одлука најдобра за своето семејство и Македонија.

  Категории: