Митко Чавков и Диме Спасов повторно министри за внатрешни работи и труд и социјална политика

Митко Чавков и Диме Спасов повторно министри за внатрешни работи и труд и социјална политика
18.05.16   17:19

Прочитано : 973

Print This Article

Со 69 гласови за и 31 против на денешната собраниска седница Митко Чавков , Диме Спасов  (67 за, 31 против) се избран зи да ги водат Министерството за внатрешни работи, односно Министерството за труд и социјална политика. „За“ гласаа ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ.

mitko-cavkov-11-670x400[1]

 

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести