Милчо Манчевски подарува бесплатно гледање на филмот „Прашина“ по повод Илинден – линк ТУКА

Милчо Манчевски подарува бесплатно гледање на филмот „Прашина“ по повод Илинден – линк ТУКА
2.08.19   09:13

Прочитано : 729

Print This Article

Режисерот Милчо Манчевски на својот Фејсбук профил објави линк до филмот „Прашина“ поставен на видео платформата Vimeo, со можност за бесплатно гледање по повод празникот.

„По повод Илинден го подаруваме Прашина. Бесплатен стриминг. Уживајте!

For the national holiday St. Ilija, free streaming of Dust. Еnjoy“.

Линк до филмот 

Пасворд: manchevskidust

  Категории: