Мик Џегер ги оперираше срцевите залистоци, се опоравува во болница во Њујорк

Мик Џегер ги оперираше срцевите залистоци, се опоравува во  болница во Њујорк
1814330_profimedia0164436310_ls

Фронменот на мегапопуларните “ Ролинг Стоунс“  Мик Џегер ги оперираше срцевите залистоци во една болница во Њујорк. Веднаш после операцијата, тој на  Твитер  напиша-“Многу мразам кога ќе ги изневерам фановите“. Џегер ги откажа 17-те закажани концерти и сега се опоравува од операцијата на срцето.