ВИДЕО: „Маја готви“ – рижото со вргањ и свински ребра

ВИДЕО: „Маја готви“ – рижото со вргањ и свински ребра
5.10.18   20:13

Прочитано : 367

Print This Article

Денеска изборот на Маја е сложен рецепт, барем навидум, затоа што кога ќе почнете да го правите, се ќе ви дојде само од себе.

На менито имаме храбра комбинација – рижото со вргањ и свински ребра.

  Категории:
view more articles

Актуелно