Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“ (ВИДЕО)

Лидија Кочовска откри каква приказна стои зад нејзиниот најголем хит „Ти си тој“ (ВИДЕО)
11.01.19   15:19

Прочитано : 354

Print This Article

Вокал кој поместува граници и талент со кој се гордее Македонија. Песните како „Што те нема“, „Доволно луд“, Ти си тој“ се врежаа во срцата на многумина и ги оковечија како македонски евергрини.

Безвременската Лидија Кочовска за камерата на Ексклузив откри каква приказна стои зад песната „Ти си тој“ и замислете после толку поминати години се уште тие стихови бидат длабоки емоции во неа. Минути посветени на Лидија Кочовска.

  Категории: