Легендарниот Таско за УБ: Одиме во втората фаза на ЕП во ракомет

Легендарниот Таско за УБ: Одиме во втората фаза на ЕП во ракомет

Ракометарите речиси секоја година јануари ми го прават поубав. Мислам дека и покрај се треба да бидеме оптимисти. Го избраа потешкиот пат.

– Сега се на правиот пат но подобро е на единстевениот пат да одат во втората фаза. Победа од два гола разлика, изјави за Утрински брифинг, спортскиот новинар Атанас Костовски.