Комбе со патници остана без тркало среде улица во Скопје (видео)

Комбе со патници остана без тркало среде улица во Скопје (видео)
17.03.19   13:51

Прочитано : 831

Print This Article
kombetrkalo1

Комбе кое превезувало патници остана без тркало среде булевар во Скопје и предизвика паника кај патниците, но и несигурност кај останатите учесници во сообраќајот кои се најдоа на лице место.

На видеото кое се појави на фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“, јасно се гледа како комбето кое превезува патници останува без тркалото среде кружниот тек во Ѓорче Петров, а тркалото неопрекинато се движи по улица.

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести