ВИДЕО: Кои се трите држави кои му се спротивставуваат на американскиот претседател?

ВИДЕО: Кои се трите држави кои му се спротивставуваат на американскиот претседател?
15.05.19   19:09

Прочитано : 579

Print This Article

Кои се трите точки во светот кои што се кошмар за Трамп – кои се трите држави кои му се спротивставуваат на американскиот претседател.

Европјаните исправени пред изборот на новата админстрација на Унијата. Ќе доминира ли антимигрантската политика врз претстојните изборни процеси во западниот свет?

Анализата со Дејан Андоновиќ погледнете ја во видеото:

  Категории: