Ким Кардашијан прозборе за болеста на сопругот

Ким Кардашијан прозборе за болеста на сопругот
14.04.19   14:59

Прочитано : 833

Print This Article
img-kimkanyevogueapril_183722700755

Планетарно популарната старлета Ким Кардашијан за магазинот “ Вог“ прозборе за болеста на најзниот сопруг  раперот Кајне Вест. Имено тој боледувал од биполарно пореметување, а лековите кои тој ги земал, драстично му го смениле однесувањето. Реалити ѕвездата додава дека точно знае кога ќе биде “биполарната епизода“ и дека тогаш знае како да се однесува со сопругот. Во интервјуто таа открива и дека сака да биде познат адвокат како нејзиниот татко.

  Категории: