ВИДЕО: Јавната администрација – партизирана или системски организирана?

ВИДЕО: Јавната администрација – партизирана или системски организирана?

Прашањето за јавната администрација и она што се има како перцепција за неа во пресрет на извештајот на Европската комисија беа во фокусот на Отвореното Студио 1 со Елена Милошевска и Влатко Чаловски кои ги отворија телефонските линии. На оваа тема беше емитуван и разговорот на новинарката Лепа Џундева со министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски.

Разговорот со министерот Манчевски како и мислењето на граѓаните за јавната администрација можете да ги погледнете во видеото.