Јанко Бачев повикан во полициска станица поради закана на Фејсбук

Јанко Бачев повикан во полициска станица поради закана на Фејсбук
30.10.18   14:23

Прочитано : 392

Print This Article
loading...
loading...

Лидерот на Единствена Македонија денеска е повикан во полициска станица, на распит, поради закана упатена преку социјалните мрежи.

Од полицијата за Слободен печат потврдиле дека во однос на случајот јавно ќе се произнесат по завршувањето на истрагата.

Во исто време, оваа информација е објавена и на официјалната страница на Фејсбук на Единствена Македонија.

  Категории: