Изгубено е 12-годишно момче на кејот во Аеродром

Изгубено е 12-годишно момче на кејот во Аеродром

Денеска во околу 14 часот покрај кејот на Вардар, Аеродром изгубено е 12-годишниот Мартин, објави 24Инфо.

Доколку го видите или имате некаква информација, јавете на бројот 078 242- 991.