Избеганиот ексначалник на петтата управа Горан Грујевски се вработил во кујна во ресторан на грчки остров

Избеганиот ексначалник на петтата управа Горан Грујевски се вработил во кујна во ресторан на грчки остров

За избеганиот бивш началник на Петтата управа во МВР Горан Грујевски, како и за кобегалецот Никола Бошкоски (Неџби и Христо), Министерството за правда нема механизам како да ги врати од Грција, пренесе СДК.

Грујевски си нашол и работа на грчки остров, велат извори блиски до неговото семејство. Работел како пекар во кујна во ресторан на островот, чие име не го кажуваат соговорниците.

Повеќе