Иванов не прогласил воена состојба на 27 април под притисок на странски фактор, рече Нинџа

Иванов не прогласил воена состојба на 27 април под притисок на странски фактор, рече Нинџа
6.12.18   13:28

Прочитано : 1,773

Print This Article

Претседателот Ѓорге Иванов имал намера на 27 април да прогласи вонредна воена состојба, но тоа не го сторил под притисок на странски фактор, рече обвинетиот Александар Василевски-Нинџа во текот на денешното сведочење за насилствата во собранието на 27 Април повикувајќи се на информации кои ги добил од Горан Грујевски.