Истече жива во Анкара, 11 луѓе во болница

Истече жива во Анкара, 11 луѓе во болница
22.07.19   19:32

Прочитано : 508

Print This Article

Реонот околу Институтот е блокиран.

На местото на несреќата испратени се голем број возила на брзата помош.

  Категории:
view more articles

Актуелно