Одобрен предлог-текстот на амандманот за промена на Преамбулата на Уставот

Одобрен предлог-текстот на амандманот за промена на Преамбулата на Уставот
9.11.18   19:09

Прочитано : 197

Print This Article
  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести