И македонското знаме на јарбол во Лондон пред самитот на НАТО

И македонското знаме на јарбол во Лондон пред самитот на НАТО

Гордост! Знамето на нашата татковина кренато на јарбол во Лондон, во пресрет на самитот на НАТО. Заедно со останатите 29 членки. Вредеше!

(статус на Фејсбук на министерката за одбарана Радмила Шекеринска)