ХУМОРИСТИЧНО ВИДЕО: Како мајките им го опишуваат породувањето на децата, а како навистина изгледа

ХУМОРИСТИЧНО ВИДЕО: Како мајките им го опишуваат породувањето на децата, а како навистина изгледа
14.05.18   19:06

Прочитано : 729

Print This Article

Погледнете го ова видео на SNL снимено по повод Денот на мајката во САД:

  Категории:
view more articles

Актуелно