ХИТ ВИДЕО: Жени креваат плакат во раце и викаат во хор за Силјановска

ХИТ ВИДЕО: Жени креваат плакат во раце и викаат во хор за Силјановска
11.04.19   16:28

Прочитано : 2,010

Print This Article

Хит на социјалните мрежи е видеото од кампањата на претседателскиот кандидат Гордана Силјановска на која неколку жени се снимени како креваат знаме во раце и пеат во хор за неа.

После ова видео едно е јасно – ДПМНЕ од партија се претвора во секта!

Posted by Криминалите на ВМРО ДПМНЕ on Вторник, 09 април 2019

– Ќе гласам за Гордана затоа што е праведна. Ќе гласаме за Гордана за да продлжи да живее Македонија – велат тие.