ХИТ: Сергеј Варошлија искрши јајце од глава кога го виде стајлингот на Зорка (ВИДЕО)

ХИТ: Сергеј Варошлија искрши јајце од глава кога го виде стајлингот на Зорка (ВИДЕО)
20.07.18   15:24

Прочитано : 1,377

Print This Article
Sergej 1

Познатиот стилист Сергеј Варошлија по кој знае кој пат брилијираше во неговата рубрика за мода во „Студио 1“ на „1ТВ“.

Во последното издание Варошлија ја коментираше госпоѓа Зорица Бошковска, која е доста попоуларна на социјалните мрежи. Неможејќи да ги „свари“ нејзините комбинациии на облека, популарниот стилист и водител некаде на крајот од емисијата си искрши јајце од глава.

Погледнете:

  Категории: