ХИТ-АНКЕТА: Скопски манекенки би оделе на концерти на починати пејачи (ВИДЕО)

ХИТ-АНКЕТА: Скопски манекенки би оделе на концерти на починати пејачи (ВИДЕО)
15.05.19   15:02

Прочитано : 8,487

Print This Article
манекенки

„Кој светски пејач би сакале да го видите со концерт во Скопје, Боб Марли, Дејвид Боуви или Џорџ Мајкл?“ – вака гласеше нашето анкетно прашање кое го поставивме на една модна ревија во Скопје.

Прашавме неколку скопски манекенеки, а нивните одговори богами не насмеаа до солзи.

Погледнете:

  Категории: