Грција, Белгија и Луксембург демантираат дека биле против преговори со С. Македонија

Грција, Белгија и Луксембург демантираат дека биле против преговори со С. Македонија
19.06.19   19:23

Прочитано : 829

Print This Article
Министерствата за надворешни работи на три земји-членки на ЕУ – Грција, Белгија и Луксембург демантираат дека биле „воздржани“ или „против“ отворање пристапни преговори со Северна Македонија за време на вчерашниот министерски состанок во Луксембург.
view more articles

Актуелно