Грчки хакери објавија мејлови и лозинки на вработените во две министерства

Грчки хакери објавија мејлови и лозинки на вработените во две министерства

Грчки хакери упаднаа во македонските Министерства за финансии и економија, пишува Press24.

Грчки хакери упаднаа во Министерството за финансии и Министерството за економија.

На твитер е објавена листа со мејлови и нивните пасворди на вработени во овие две Министерства.

Позади хакерскиот напад стои групата „Силна грчка армија“.