Голема роденденска латино журка во Austrian palace

Голема роденденска латино журка во Austrian palace
10.07.19   16:04

Прочитано : 333

Print This Article

Кубанката Јасмин Лопез со својата група ќе настапи в петок во кафулето Аустриан палас на Кале. Латино забавата ќе стартува во 21 часот со познат ди-џеј, а потоа два часа гостите ќе ги забавува Јасмин со латино звуци. Поводот е 5 години од постоењето на ова реномирано кафуле.

  Категории: