Галовеј: Зацврстувањето на владеењето на правото е од витално значење

Галовеј: Зацврстувањето на владеењето на правото е од витално значење
13.08.19   14:47

Прочитано : 132

Print This Article

– Зацврстувањето на владеењето на правото е од витално значење на Северна Македонија и можност за независните институции да покажат посветенсот на правдата за сите граѓани, објави на Твитер британската амбасадорка Галовеј.

  Категории: