ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Тргна Антифашистичкиот марш на Шарената револуција

ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО: Тргна Антифашистичкиот марш на Шарената револуција
9.05.16   18:52

Прочитано : 1,522

Print This Article

Пред малку од пред СЈО тргна денешниот Антифашистичкиот марш на Шарената револуција.

И денеска во 18 часот пред СЈО започнаа да се собираат граѓани за новиот протест на Шарената револуција, денеска во знакот на антифашистичката борба. Пред СЈО се слушаше песната „Во борба“.

Фото – Твитер

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести