ГАЛЕРИЈА: Валентино и Монклер со “капсули” инспирирани од ренесансните портрети

ГАЛЕРИЈА: Валентино и Монклер со “капсули” инспирирани од ренесансните портрети
11.10.18   20:20

Прочитано : 137

Print This Article

Пиерпаоло Пичиоли, дизајнер за Валентино, во соработка со брендот за спортска опрема познат по зимските јакни, Монклер, ги дизајнираше овие “капсули” инспирирани од гардеробата на ренесансните портрети.

  Категории: