ГАЛЕРИЈА: Тетово излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција

ГАЛЕРИЈА: Тетово излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција
26.04.16   19:27

Прочитано : 1,231

Print This Article

Денеска и Тетово за прв пат излезе на масовен протест како дел од Шарената револуција, која започна по одлуката на Иванов за помилување на политичари.

Фото – Фејсбук/Твитер

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести