ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа свадбата на Стефан Богоев

ГАЛЕРИЈА: Погледнете како изгледа свадбата на Стефан Богоев

Свадбената прослава на градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев и неговата долгогодишна сакана Ивана Анѓеловска вечерва се одвива во одлична атмосфера и префинет амбиент.

Имено, фоторепортерот на „1ТВ“ забележа и многу познати јавни ликови од општенствениот и политичкиот живот, како пратеникот и потпретседател на Собранието Горан Мисовски, пратеникот Горан Милевски, генералниот секретар на Владата Драги Рашковски, новинарот Бранко Геровски, потпретседателката на Собранието Фросина Ременски, манекенката Елена Реии многу други кои посведочија на прекрасната прослава од светски рамки.