ГАЛЕРИЈА: Од отворањето на казиното Фламинго во Мериот

ГАЛЕРИЈА: Од отворањето на казиното Фламинго во Мериот

Погледнете каква беше атмосферата на отворањето на казиното Фламинго во хотелот Мериот во Скопје.