ГАЛЕРИЈА: 30 фотографии докажуваат дека фестивалот „Burning Man“ е навистина неверојатен

ГАЛЕРИЈА: 30 фотографии докажуваат дека фестивалот „Burning Man“ е навистина неверојатен
5.09.19   23:30

Прочитано : 843

Print This Article
И ова лето фановите на епскиот фестивал „Burning Man“  се собраа во пустинава во полудо издание од кога било порано!

 

 

Овогодишниот фестивал се одржа во пустината Блек Рок во Невада и траеше од 25 август од 2 септември. Исто како и секоја година претходно – настанот ги остави посетителите без здив!

 

 

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести