ФОТО: Вечер објави слики – Катица Јанева пред порти во Скопје

ФОТО: Вечер објави слики – Катица Јанева пред порти во Скопје
14.08.19   21:27

Прочитано : 6,713

Print This Article

ФОТО ВЕЧЕР.MK

ФОТО ВЕЧЕР.MK

Катица Јанева се врати од Грција каде што беше на одмор и почна со редовните работни активности во Специјалното Јавно Обвинителство.

Иако никој не можеше да потрврди каде е со сигурност, Вечер.мк ја лоцираше во нејзината куќа во Скопје.

На прашањата дали ќе  даде изјава и да ја прокоментира актуелната состојба, таа одговорила – „Не“, пишува Вечер.мк.