ФОТО: Судијата Солтир Ташков паркира на пешачки и „се штити“ со легитимацијата?!

ФОТО: Судијата Солтир Ташков паркира на пешачки и „се штити“ со легитимацијата?!
6.10.15   11:54

Прочитано : 1,330

Print This Article

На социјалните мрежи Фејсбук и Твитер беа објавени фотографии направени во Штип од возило паркирано на тротоар кое блокира пешачки премин, а интересно е дека на шофершајбната е поставена судската легитимација, веројатно како заштита од казнување.

Од легитимацијата се гледа дека се работи за судијата во Основниот суд во Штип, Солтир Ташков.

Фотографиите предизвикаа револт на социјалните мрежи.

12144733_10154316717089466_3052231728372637633_n

12075026_10154316716739466_8307862010853347052_n 98549043874843983

Дополнето:

Судијата Ташков: Ќе се паркирам на пешачки додека не ми обезбедат паркинг

  Категории: