ФОТО: “Северна” ги помири вечните ривали Амди и Самка

ФОТО: “Северна” ги помири вечните ривали Амди и Самка
12.01.19   11:10

Прочитано : 520

Print This Article

По усвојувањето на уставните измени, дел од 81-от ратеник кои гласаа „за“ славеа заедно со премиерот Зоран Заев во Собранието.

Пратениците на владејачката коалиција по полноќ на свите профили на Фејсбук објавија фотографии од Кабинетот на претседателот на Собранието, но и од фоајето и другите собраниски простории каде што прославија.

Северна Македонија ги помири и вечните ривали Амди Бајрам и Самка Ибраимовски.

  Категории: