ФОТО: Се поставува бројчаникот на Триумфалната капија

ФОТО: Се поставува бројчаникот на Триумфалната капија
30.08.18   22:55

Прочитано : 3,234

Print This Article
loading...

Во моментов се поставива бројчаникот на триумфалната капија кој го најави премиерот Зоран Заев. Заев во ноември 2016 на митинг во Аеродром изјави дека ќе финансира бројчаник кој ќе покажува колку од украдените народни пари од страна на претходната власт се вратени во буџетот.

loading...
view more articles

Актуелно