ФОТО: Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова, гласаше на референдумот

ФОТО: Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова, гласаше на референдумот

Пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Даниела Рангелова, гласаше на референдумот. До нашата редакција стигнаа и фотографии од гласањето.

Правото на глас го оствари и пратеникот и координатор на една од пратеничките групи на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Данев.

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на прес конференција истакна дека ставот на партијата е секој сам да одлучи што ќе прави на референдумот.

Дополнето:

На референдумот гласаше и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Митко Јанчев