Фото: Неверојатната “масовност” на протестот пред Собранието

Фото: Неверојатната “масовност” на протестот пред Собранието
1.12.18   14:52

Прочитано : 4,510

Print This Article

Атмосферата на протестот против уставните измени во моментов

фото: либертас

  Категории: