ФОТО: Маж со пушка пукал во кучиња кај поранешната А1 телевизија

ФОТО: Маж со пушка пукал во кучиња кај поранешната А1 телевизија

„МОМЕНТАЛНО КАЈ А1 ТЕЛЕВИЗИЈА, МАЖ СО ПУШКА ПУКА ВО КУЧИЊАТА ТАМУ!!!!
СПОДЕЛЕТЕ!!!
ЌЕ БИДЕ ПРИЈАВЕНО ВО ПОЛИЦИЈА!!!!!“, беше објавено денеска на Фејсбук страницата Шепасти Ентузијасти.

Тие објавија и неколку фотографии од човекот за кој велат дека пукал.